/About Flottweg SE
About Flottweg SE 2019-04-16T12:15:09+01:00

Flottweg SE in Vilsbiburg Duitsland ontwikkelt en produceert al ruim 60 jaar decanter-centrifuges, separatoren, bandpersen en systemen die zeer krachtig en betrouwbaar zijn. In veel bedrijven worden ze gebruikt bij het klaren van vloeistoffen, het scheiden van vloeistofmengsels en vaste stoffen en bij het proces van ontwateren.

Betrouwbaarheid

Elke machine die de fabriek verlaat wordt uitgebreid getest op basis van onze grondwaarden en filosofie: we willen dat onze klanten resultaten behalen met Flottweg die door anderen niet zijn te evenaren. De meeste van onze machines zijn zelfs na tientallen jaren na ingebruikname nog dagelijks in gebruik. Over de hele wereld is de naam Flottweg een synoniem voor uitstekende productkwaliteit, de beste service en kosteneffectieve langdurige werking.

Perfectie

Bij Flottweg gaan het ontwerpproces en de productie hand in hand, zo wordt steeds een optimaal resultaat behaald. De perfecte bewerking van ieder onderdeel maakt van elke machine en elk systeem een ​​uitstekend product en weerspiegelt de verwachtingen van klanten als premium fabrikant en leider in scheidingstechnologie. En met trots kunnen wij zeggen, Made in Germany.

Groei

We zijn dankbaar voor onze voortdurende groei naar een klantenbestand van meer dan 1400 klanten in de voedsel-, petrochemische-, chemische-, farmaceutische- industrie en in de milieusector.

Dankzij de ervaring van onze individuele specialisten in scheidingstechnologie is Flottweg, ongeacht de branche een populaire partner voor klantspecifieke aanpassingen en voor innovatieve oplossingen in nieuwe markten.

Flottweg scheidingstechnologie, ontworpen voor uw succes !