Handmatige bediening van machines en apparatuur is verleden tijd, tegenwoordig voert automatisering de boventoon. Automatisering vereenvoudigt en versnelt processen die soms zeer complex zijn. Met InGo heeft u altijd een overzicht en controle over alle procescomponenten.

De INGO werd ontwikkeld samen met Siemens.

 

Geschikt voor alle machines

Of het gaat om individuele machines of complexe processen – onze InGo-gebruikersinterface werkt met alle systemen,  de elementen hebben altijd dezelfde structuur en bediening.

Een hoge mate van procesbetrouwbaarheid en controle daarop

De nieuwe machinebesturing maakt een volledig automatische interactie van individuele proces- en systeemcomponenten mogelijk, u heeft altijd controle over de procesparameters. Gebruikers kunnen in één oogopslag zien of alles goed is – zelfs in moeilijke lichtomstandigheden of buitenshuis.

Bovendien voldoet de controller aan de hoogste normen qua operationele veiligheid.

Bespaar tijd en geld

InGo bespaart gebruikers tijd bij het bedienen van het systeem en bespaart daarmee bedrijfskosten. De bediening is gebaseerd op de concepten van smartphone en pc en is daarom eenvoudig door iedereen te gebruiken. Gebruikersacceptatie is verzekerd en uitgebreide training is niet nodig.

Plug & Play – direct klaar voor gebruik

Flottweg levert met InGo niet alleen een perfect functionerende machine, maar ook een perfect gesynchroniseerd proces. Onze decanters, afscheiders en bandpersen werken samen met andere systemen, InGo controleert en bewaakt het gehele proces.

Flottweg InGo – Winnaar van de Duitse Design Award 2018

De innovatieve gebruikersinterface, het revolutionaire kleurontwerp en de intuïtieve bedieningsarchitectuur van InGo werden beloond door de jury van de German Design Award 2018 (categorie Human-Machine Interface “Interactive User Experience”). Ondanks de grote hoeveelheid informatie is de interface overzichtelijk en duidelijk gestructureerd waardoor iedereen er mee kan werken.