/Over / Contact Flottweg Nederland
Over / Contact Flottweg Nederland 2018-01-15T11:59:06+00:00

Flottweg Nederland werd in 1984 opgericht door Pieter van Donselaar, de vader van Liselotte van Donselaar die sinds 2015 de directie voert van Flottweg Nederland en van Sepagrip.

Met de start van Flottweg Nederland kreeg Flottweg Duitsland definitief voet aan de grond in Nederland en werd de continuïteit op het gebied van verkoop, marketing en onderhoud en service aan haar machines zeker gesteld.

Met een solide en innovatieve onderneming als Flottweg Duitsland als producent heeft Flottweg Nederland een uitstekende basis om in de komende jaren verder te groeien en haar klanten nog beter van dienst te zijn.

Flottweg Nederland voert daarnaast het merk BHS Sonthofen, een bedrijf dat is gespecialiseerd in filtratie technologie. Deze lijn werd toegevoegd om een totaalpakket aan machines op het gebied van scheiding van vaste en vloeistoffen te kunnen bieden.

Flottweg Nederland, altijd een antwoord op uw scheidingsvraag!

Waar Flottweg zich specialiseert in scheiding van grote hoeveelheden, is haar zusterbedrijf Sepagrip specialist in de kleinere filtersystemen en tank reinigers.

Naar Sepagrip.nl

Heeft u support nodig?

Vragen over producten,  over de installatie ervan, een handleiding, technische informatie of wilt u dat er een specialist langs komt?

 Belt u of contacteer ons op 023 5470800 of via email info@flottweg.nl

Contactformulier