/Over / Contact Flottweg Nederland
Over / Contact Flottweg Nederland 2020-01-30T12:04:19+01:00

Flottweg Nederland werd in 1984 opgericht door Pieter van Donselaar, de vader van Liselotte van Donselaar die sinds 2015 de directie voert van Flottweg Nederland en van Sepagrip.

Flottweg Nederland vertegenwoordigt twee Duitse fabrikanten, Flottweg SE Vilsbiburg en BHS Sonthofen.

Met de start van Flottweg Nederland kreeg Flottweg Duitsland definitief voet aan de grond in Nederland en werd de continuïteit op het gebied van verkoop, marketing en onderhoud en service aan haar machines zeker gesteld.

Daarnaast werd in 1988 het merk BHS Sonthofen, de specialist in filtratietechniek, toegevoegd. Deze lijn maakt het totaalpakket aan machines op het gebied van scheiding van vaste en vloeistoffen compleet. Scheidingstechnologie werd hiermee definitief op de kaart gezet.

Met twee solide en innovatieve ondernemingen als BHS Sonthofen en Flottweg als voorname producenten heeft Flottweg Nederland een uitstekende basis om in de komende jaren verder te groeien en haar klanten nog beter van dienst te zijn.

Flottweg Nederland, altijd een antwoord op uw scheidingsvraag!

Waar Flottweg zich specialiseert in scheidingstechnologie, de scheiding van grote hoeveelheden vloeistoffen en vaste stoffen, is haar zusterbedrijf Sepagrip specialist in de kleinere filtersystemen, tank reinigers en automatische monstername apparatuur.

Naar Sepagrip.nl

Heeft u support nodig?

Vragen over producten,  over de installatie ervan, een handleiding, technische informatie of wilt u dat er een specialist langs komt om uw vraag over scheidingstechnologie te bespreken? 

Of uw technische staf laten trainen op het gebied van scheidingstechnologie?

Bel of contacteer ons op 023 5470800 of via email info@flottweg.nl

Algemene Verordening Gegevensbescherming  

Bij Flottweg staan kwaliteit en veiligheid centraal, dat geldt voor onze producten maar ook voor de manier waarop wij omgaan met uw privacy.

Met ingang van 25 mei 2018 is de AVG in werking getreden, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze verordening moet duidelijkheid scheppen over de informatie die wij over u hebben en hoe we daar mee omgaan. (in Europa wordt deze wet GDPR genoemd, General Data Protection Regulation).

De nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verplicht ons om te melden over welke persoonlijke gegevens wij van u beschikken.
Dit zijn: uw voornaam, uw achternaam, de bedrijfsnaam, het land waar u bent gevestigd, uw emailadres en uw (mobiel) telefoonnummer.

Met de implementatie van Exact online afgelopen jaar hebben wij een grote stap gezet, ook op het gebied van privacy en wetgeving omdat er in deze software bepaalde tools zitten waarmee wij uw gegevens en hoe deze zijn verkregen inzichtelijk houden. Lees hier meer over op de website van Exact Online

Aan deze website is LeadExpress Software gekoppeld. Met de LeadExpress Software worden statistieken over herkomst en gedrag van onze doelgroepen gegenereerd. Deze Software verwerkt hiertoe IP-adressen van bezoekers.

De Ip-adressen van een deel van de organisatie die deze website bezoekt, worden niet gekoppeld aan een database. Informatie over organisaties die worden geregistreerd naar aanleiding van hun bezoek aan deze website, wordt niet gedeeld met derden. 

Heeft u vragen hierover mailt u dan naar mark@flottweg.nl

Contactformulier