Over Flottweg

Flottweg Nederland werd in 1984 opgericht door Pieter van Donselaar, de vader van Liselotte van Donselaar die sinds 2015 de directie voert van Flottweg Nederland en van Sepagrip.

Flottweg Nederland vertegenwoordigt twee Duitse fabrikanten, Flottweg SE Vilsbiburg en BHS Sonthofen.

  • Met de start van Flottweg Nederland in 1984 kreeg Flottweg Duitsland definitief voet aan de grond in Nederland en werd de continuïteit op het gebied van verkoop, marketing en onderhoud en service aan haar machines zeker gesteld.
  • Daarnaast werd in 1988 het merk BHS Sonthofen, de specialist in filtratietechniek, toegevoegd. Deze lijn maakt het totaalpakket aan machines op het gebied van scheiding van vaste en vloeistoffen compleet. Scheidingstechnologie werd hiermee definitief op de kaart gezet.
  • Met twee solide en innovatieve ondernemingen als BHS Sonthofen en Flottweg als voorname producenten heeft Flottweg Nederland een uitstekende basis om in de komende jaren verder te groeien en haar klanten nog beter van dienst te zijn.

Heb jij een scheidings-vraag? 

Even sparren met een expert werkt verhelderend!

Bel met Niels van Dijk via 023 5470800

 

Waar Flottweg zich specialiseert in scheidingstechnologie, de scheiding van grote hoeveelheden vloeistoffen en vaste stoffen, is haar zusterbedrijf Sepagrip specialist in de kleinere filtersystemen, tank reinigers en automatische monstername apparatuur.